Доставка

Обработване на поръчките

Ние не държим стоки на склад. Всяка наша тениска се изработва индивидуално, след получена поръчка от клиента.

Стандартният срок за изработване на поръчана тениска е от 3 до 5 работни дни. При готов продукт, който отговаря на стандартите ни за качество, ние ще ви уведомим по електронна поща, или телефон, след което ще пристъпим към изпращане.

Доставка в България

В рамките на страната, изпълняваме доставките си с куриерските фирми Еконт Експрес и Спиди, по техните тарифи за доставка до офис, или до адрес.

Стандартно доставката отнема около 1 ден до населени места, в които има офис на куриера, и 2-3 дни до населени места, в които няма техен офис. Имайте предвид, че тези срокове се удължават през почивните дни – уикенди и национални празници!

В рамките на гр. София е възможно да вземете готовата тениска директно от предварително уточнена локация в близост до ж.к. Гоце Делчев. В такъв случай, подробностите по доставяне на продукта ще бъдат уточнени в последваща комуникация по телефон или и-мейл.

Доставка в чужбина

Възможно е да поръчате нашите тениски и от адрес извън територията на България. В такъв случай, за изпълнение на доставката, ще използваме услугите на Български пощи. Тарифата за доставка ще бъде автоматично изчислена, на базата на адреса, до който трябва да бъде доставен продукта и ще имате възможност да видите крайната цена във Вашата количка, преди да направите поръчката и плащането.

Имайте предвид, че за поръчки в чужбина, Artrioti.com не приема плащания с наложен платеж към момента! При завършване на поръчката, ще имате възможност да изберете плащане през PayPal или през системата на ePay.

Цени за доставки извън България:

Съседни страни – 10 лв.

Европейски съюз – 12 лв.

Извън ЕС – 16 лв.

Стандартно, Български пощи изпълняват пратки в рамките на ЕС, както и до съседни на България държави в рамките на 2 седмици. За далечни локации, обявеният срок е 1 месец. Поради независещи от нас причини, artrioti.com отказва да се обвързва с горепосочените срокове. Практиката ни показва, че след като напусне границите на страната, пратката достига до адреса на получателя сравнително бързо: