Кои сме ние

Ние сме сем. Енчеви – Светломира и Иван. Обиколили света, сега живеем в София със супер сладките ни деца и двете ни чисто черни котки…

Създадохме Artrioti.com, защото вярваме, че културата, творчеството и интелектът са основни за съществуването и развитието на един народ. Виждали сме как го правят в Европа, Азия, Америка… И искаме да го направим и тук.

В България са живели и творили стотици хора, с които си заслужава да се гордеем. Ако техните образи не продължат да преминават през поколенията, обаче, споменът за мястото им в историята ни неминуемо ще започне да избледнява. А ние искаме децата ни да познават българските творци, поети, писатели, актьори, художници и музиканти – хората, вложили таланта и ентусиазма си в създаването на съвременната българска култура!

Светломира, понеже е завършила НХА, прави страхотните ни дизайни, проверява качеството на материалите и гарантира, че ще получите наистина страхотни продукти!

Иван, понеже от години се занимава с дигитални бизнеси, си човърка по сайта, говори си с хората и управлява Фейсбука.

Заедно правим Artrioti.com – място, което ви предлага непретенциозен и модерен начин да покажете отношението и уважението си към съвременната българска култура и лицата, които са я направили такава, каквато е днес.

Вижте ни на видео